İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Şehit Vefa Karakurdu Özel Eğitim Anaokulu

Özgül ÖZGEN - Okul Müdürü

1980 yılında Çorum´un Osmancık ilçesinde dünyaya gelen Özgül ÖZGEN, İlkokulu Dodurga Esentepe İlkokulu´nda Ortaokul ve lise öğrenimini Osmancık İHL´de ,lisans öğrenimini Eskişehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği alanında, Yükseklisansını Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Teftişi üzerine yapmıştır. 3 yıl çeşitli okullarda ücretli okulöncesi öğretmenliği yaptıktan sonra 2009 yılında Çekmeköy Öğretmen Melahat Hüdai Gürbüz İlkokulu´nda okulöncesi öğretmenliğine atanmış olup 8 yıl burada çalıştıktan sonra 2017 yıllı eylül ayında Çekmeköy Ayşe Nezahat Kurukahveci İlkokulu´ na Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.İki yıl burada Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2019 Ağustos ayında okulumuzda Müdür olarak görev yapmaya başlamıştır. 04.05.2021 tarihinde bakanlık onayı ile Özel Eğitim Anaokuluna dönüşen okulumuzda, halen Okul Müdürlüğü görevine devam etmektedir.